Industriservice & Mekaniskt underhåll

Vi erbjuder våra kunder hjälp med mekaniskt underhåll på plats och i vår välutrustade verkstad. Våra tekniker är välutbildade, noggranna och lösningsorienterade. Pumpreparationer, lagerbyten och revisionsstopp är bara några av våra tjänster. Laseruppriktningar och uppmätning samt reparation av elmotorer är ett av våra starkaste kort. Vid större industristopp har vi möjlighet att tillfälligt öka vår personalstyrka med ett antal seniora tekniker med mångårig erfarenhet av mekaniskt underhåll. Vår Kvalitets och miljömanual är baserad på ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och alla våra medarbetare har god kännedom om den. Teknikerna har givetvis även alla nödvändiga certifikat och utbildningar som krävs för att arbeta med underhåll på industrin såsom SSG, heta arbeten, truck och traverskort.

Tveka inte att höra av er till oss för att få reda på mer om oss och våra tjänster.

CAD & Konstruktion/Projektledning

Vår konstruktionsavdelning dimensionerar rörsystem och pumpar för alla tänkbara applikationer. Ritningsuppdrag i CAD miljö utförs av vår konstruktör och projektledare som är BAS-U BAS-P. Vi utför även CE-märkning av installationer och kan erbjuda projektledning åt våra kunder. Genom ett mångårigt samarbete med ett flertal marknadsledande pump och armaturleverantörer har vi tillgång till den expertis och de bästa och mest energieffektiva kvalitetsprodukter som de har att erbjuda.

Komposit

I vår nybyggda blästeranläggning på verkstaden kan vi på ett miljövänligt sätt rengöra maskiner och komponenter före ytbehandling. Vi blästrar även på plats hos kund. Vårt samarbete med Loctite ger oss ett brett sortiment av kompositprodukter för beläggning av bland annat pumphus för bättre verkningsgrad och förlängd livslängd. Vi belägger även skorstenar och industrigolv med slitageskydd för att förlänga livslängden hos dem. Våra tekniker är väl förtrogna med produkterna vilket borgar för hög kvalitet på både produkter och utförande.

 

Vatten och avlopp

Sedan starten har Miljö & Teknik I Norrköping varit auktoriserad servicepartner till Svensk Kommunalteknik som har hundratals anläggningar i vårt upptagningsområde både i kommunal och privat regi. Vi utför även reparationer, ombyggnationer samt nyinstallationer av VA anläggningar såsom avloppspumpstationer och tryckstegringsanläggningar, både stort och smått. Vår konstruktionsavdelning dimensionerar pumpar och rörsystem i samråd med beställare och pumpleverantörer. På vår verkstad licenssvetsar vi rörsystem i både rostfritt material och svart. Våra tekniker har stor erfarenhet av VA installationer och pumpreparationer och är duktiga på felsökning och på att ställa diagnoser på mindre väl fungerande anläggningar. Vi samarbetar med ett antal av de större och mer välkända leverantörerna av pumpar och armaturer.

Tveka inte att höra av er till oss för att få reda på mer om oss och våra tjänster.